Gizartea -

Koronabirusa

Euskal ostalaritzari arnasgunea ematen dio 22:00ak arte zabaltzeko aukera izateak

Ostalaria. Irudia: EITB Media
Ostalaria. Irudia: EITB Media
Euskal ostalaritzari arnasgunea ematen dio 22:00ak arte zabaltzeko aukera izateak

1:31

Whatsapp Facebook Twitter Telegram Email

Tabernetan eta jatetxeetan, barneko edukiera % 50ekoa izango da. Debekatuta dago barran edo zutik kontsumitzea. Mahai bakoitzean, gehienez 4 pertsona izango dira.

Hau zure interesekoa bada, baliteke beste gai hauek ere izatea
Euskal Autonomia Erkidegoa albisteak Gizartea Eguneko albisteak Albisteak Bideoak Jatetxeak azken ordukoa Tabernak Koronabirusa olatu berria Zer egin daiteke Euskadin?

Beste bideo batzuk:

Gizartea
Albisteak
Bideo gehiago