Ekonomia -

ostalaritza

Basque Culinary Centerrek abangoardiako sukaldaritza programa bat aurkeztu du

Maiatzean hasi eta online emango dute gastronomia munduko profesionalei zuzendutako ikastaroa.

Instalaciones del Basque Culinary Center. Foto sacada de Instagram
Instalaciones del Basque Culinary Center
Instalaciones del Basque Culinary Center. Foto sacada de Instagram

eitb.eus

Whatsapp Facebook Twitter Telegram Email

Basque Culinary Centerrek "Abangoardiako Sukaldaritza Teknikak" espezializazio-ikastaroa abiatuko duela jakinarazi du astelehen honetan. Online emango dute gastronomia munduko profesionalei zuzendutako ikastaroa.

Ikastaroa maiatzean hasiko da, eta 5 hilabeteko iraupena izango du. Sektoreko espezialistei zuzenduta dago, irakaskuntza-eredu berritzaile, interaktibo eta kalitatezko bat du oinarrian, eta aurrez aurreko prestakuntzaren esperientzia ingurune digitalera eramaten du.

Espezializazio-ikastaroa oso-osorik diseinatu da online prestakuntzarako. Eduki eta jarduerak hainbat gailutan erabiltzeko prestatu dituzte, ikasleak prestakuntza bere beharren eta denboraren arabera moldatzeko aukera izan dezan.

Abangoardiako sukaldaritza-teknikei buruzko lehen ikastaro osatu horrek bost gai eta amaierako proiektu bat biltzen ditu, non ikasleak bere sorkuntza propioak garatu beharko dituen, sukaldaritzaren eboluzioa sustatzeko. Gai hauek landuko dituzte: Abangoardiako produktuak, Aplikazio garaikideak, Kriosukaldaritza, Presio-sukaldaritza eta Hartzidurak.

2011n sortu zenetik, Basque Culinary Centerren helburua gastronomian eta elikaduran goi-mailako prestakuntza ematea eta bi horiek ikertu, berritu eta sustatzea da.

Hau zure interesekoa bada, baliteke beste gai hauek ere izatea
Teknologia Euskal Autonomia Erkidegoa Mondragon Unibertsitatea Ekonomia Eguneko albisteak Albisteak Jatetxeak Basque Culinary Center Tabernak