Txoriene
Txoriene
Fran Hernandorena sukaldaria, 'Txoriene' saioan
G.U.
Erredakzioa
Leitzako Iruso jatetxe eta ostatuko sukaldaria arituko da, Pili Manterolarekin batera, ETB1eko sukaldaritza saioan aste honetan. Astelehenetik ostiralera, 15:15ean.
-
Fran Hernandorena, Iruso jatetxea
Fran Hernandorena, Leitzako Iruso jatetxeko sukaldaria, izango da Pili Manterolak ETB1en gidatzen duen 'Txoriene' saioko asteko gonbidatua. Iruso jatetxean prestatzen dituzten plateretako batzuk egiten erakutsi digu, astelehenetik ostiralera, 15:15ean.
Leitzaran haranaren magalean dago Iruso jatetxe eta ostatua, inguru natural zoragarrian. Mahaian nabari da, batik bat, Irusoren magia. Fran Hernandorenak ederki asmatu du sormena betiko platerekin uztartzen, bertako gaiak eta produktuak erabilita.
Astelehenetik ostiralera, 'Txoriene' saioan ikusiko ditugu haren sukaldaritza proposamenak, 15:15ean, ETB1en.