Miniaturak
Tempeha tiratxo txikitan ebakiz hasiko gara, hirugihar tiratxoak bailiran.
Jarraian, zartagin batean olio berotan tempeh tiratxoak frijituko ditugu, kurruxkari gelditzen diren arte. Segidan, sukaldeko paperaren gainera aterako ditugu, gehiegizko olioa xurgatzeko.
Wok erako zartagin batean olio apur batekin tipulatxa eta baratxuria gorritzen jarriko ditugu. Gorritzen direnean, azukrea, tamarindo krema, piperrauts gorria eta tamaria gehituko ditugu zartaginera. Saltsa lurruntzen doan heinean, kakahueteak erantsiko ditugu bertara eta amaitzeko, tempeh tiratxoak. Guztiari buelta batzuk eman eta kurruskari dagoenean, sua itzali eta zerbitzatu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa