Itxi

Miniaturak

Miniaturak

Miniaturak

Oilasko gyozak
Oilasko gyozak
Osagaiak
  • Bambooa
  • Oilaskoa
  • Shitake onddoa
  • Porrua
  • Berakatza
  • Gyoza olata
  • Arrautza
  • Soja,sakea eta sesamo olioa
  • Azukre eta gatza
Prestaketa

GONBIDATUAK: Aitor Bilbao, Iraide Bustinza eta Jurgi Arejita

NOLA EGIN:

Osagai guztiak brunoise erara ebakiko ditugu eta sueztitu. Hotzitu eta gero, oilaskoa gehituko diogu barazkiei eta soja, sake, sesamo olio, azukre eta gatzarekin puntuan jarriko ditugu.

Gyoza olata barrubeteko dugu, itxura emanez eta lurrunetan egosiko ditugu gyozak.

Amaitzeko, zartagin batean berotuko ditugu eta jateko prest egongo lirateke.