Itxi

Miniaturak

Miniaturak

Miniaturak

Atun Tartarra
Atun Tartarra
Osagaiak
  • Atuna
  • Sichimi piperrautsa
  • Baratxuri freskoa
  • Sesamo olioa
  • Ahuakatea
  • Gazta krema
  • Maionesa japoniarra
  • Olio ogia
  • Azukrea
  • Gatza
  • Mango maionesa
  • Soja
Prestaketa

GONBIDATUAK: Aitor Bilbao eta Iraide Bustinza

NOLA EGIN:

Errezeta: Lehenik eta behin, atuna laukitxo txikitan ebakiko dugu. Ondoren, bol batean jarriko dugu  eta baratxuri gaztea gehituko diogu, brunoise erara zatituta. Gero azukrea, gatza eta sichimi piperrautsa gehituko dizkiogu. Azkenik, soja apur bat eta sesamo-olia botako diogu.

Beste alde batetik, ahuakatea txikituko dugu eta, gazta eta maionesarekin nahastuko dugu.

Plater batean, molde borobil baten laguntzarekin platereratuko dugu. Lehenengo ahuakatea jarriko dugu eta gainean, atuna. Apaintzeko, olio ogia ipiniko diogu alboan eta gainetik, mango maionesa apur bat.