Miniaturak
GONBIDATUA: Mikel Odriozola
NOLA EGIN:
Lehenengo, txikitu tipula eta berakatza eta jarri erregosten zartagin batean.
Txikitu perretxikoak eta gehitu zartaginera. Ur guztia askatzen dutenean, utzi hozten eta birrindu irabiagailu elektrikoarekin, ur pixka bat eta olio txorrotada batekin lagunduta.
Won-ton ore orriak bete perretxiko ore horrekin. Izkinak arrautza irabiatuarekin busti, eta rabioliak egin.
Ondoren, esnegaina irakiten jarri lapiko batean. Bitartean, birrindu gazta eta gehitu esnegainari. Utzi desegiten dena eta iragazi. Gorde saltsa.
Tipulin olioa egiteko, bi osagaiak birrindu irabiagailu elektrikoarekin eta gorde.
Azkenik, rabioliak lurrun-labean egin 3 minutuz. Atera eta gazta saltsarekin batera irakinaldi bat eman. Aurkeztu platerean tipulin eta trufa olio pixka batekin lagunduta.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa