Miniaturak
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 2-4 euro
Kaloriak: 245 Kcal
GONBIDATUA:
Ander Gorospe
NOLA EGIN:
-Txitxirioak 24 ordu lehenagotik beratzen eduki. Behin beratuta, egosi gabe, irabiagailuan sartu eta birrindu. Gero, tipula txikitua, perrexila, kuminoa eta piperrautsa gehitu. Azkenik, legamia gehitu eta ondo nahasi. Dena katilu batera atera eta harrotzen utzi.
-Jogurta katilu batera atera eta berakatz txikitua eta limoi zukua gehitu. Ondo nahastu eta ondoren, gatza, piperbeltza eta olio zorrotasa bat gehitu. Bukatzeko, menda hostoak ongi txikitu eta jogurt saltsarekin nahastu. Hozkailuan gorde.
-Txitxirio oretik bolatxoak atera eta pixka bat zapaldu, hamburgesa forma har dezaten. Gero, irinetik pasatu eta oliotan frijitu.
-Hamburgesatxoak platereratu eta jogurt saltsarekin lagundu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa