Itxi

Miniaturak

Miniaturak

Miniaturak

Lekale pastela
Lekale pastela
Osagaiak
  • -Lekaleak, edalontzikada bat (kasu honetan, azukiak) 500 g
  • -Oloa, 100 g
  • -2 arrautza
  • -Gari irin integrala,2-3 koilarakada
  • -Sesamoa
Prestaketa

Zailtasuna: Oso erraza

GONBIDATUA:

Gorka Gereño, sukaldri makrobiotikoa.

NOLA EGIN:

-Azukiak oloarekin nahastu eta 10 minutu beratzen utzi.

-Arrautzak irabiatu, sesamoa bota eta gero, azukiekin nahastu.

-Bi osagaiak ondo nahastu, ore bat sortuz.

-Bukatzeko, labean sartu 15 minutu, 170º c-ra. Kontsumitzeko orduan, lagungarri gisa erabili ditzakegu, molde batekin forma eman eta moztuz. Kiolaria izanez gero, barrita energetiko gisa kontsumitzeko ere gomendagarria da.