Replace this text with the error page you would like to serve to clients if your origin is offline.
Miniaturak
Gibelari zainak behar bezala kendu ondoren, gatza, piperrautsa, glas azukrea, sagar-likorea eta Armagnaca gehituko dizkiogu. Guztia molde batean sartu, eta pausatzen utziko dugu 7 orduan.
Denbora hori igarotakoan, 160º-an sartuko dugu labean Maria bainuan, eta 35 minutuan edukiko dugu hor. Labetik atera ondoren, zanpatu eta hozten utziko dugu.
Hoztutakoan, triangelutan ebakiko dugu. Platerera atera, eta sagar-purea jarriko diogu inguruan, bai eta frijitutako banana xerra bat ere.
Ogi txigortu zati batzuekin batera zerbitzatuko dugu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa