Itxi

Miniaturak

Miniaturak

Miniaturak

Otarrainxkak pasta txinatarrean eta barazkiekin frijituak, saltsa teriyakirekin eta gazi-gozoarekin
Otarrainxkak pasta txinatarrean eta barazkiekin frijituak, saltsa teriyakirekin eta gazi-gozoarekin
Osagaiak
  • Otarrainxkak - 4, handiak eta gorputza zurituta daukatenak
  • Pasta txinatarra - 4 orri
  • Azenarioa
  • Tipula
  • Porrua
  • Teriyaki saltsa
  • Saltsa gazi-gozoa
  • 0,4 º-ko oliba-olioa - baso bat
Prestaketa

Barazkiak zuritu, garbitu eta julianan ebakiko ditugu. Ondoren, oliba-oliotan bigunduko ditugu 5 minutuz.

Ravioliak zabaldu, eta zuritutako otarrainxka-isatsen gainean jarriko ditugu barazkiak. Itxi egingo ditugu ravioliak, biribilki bat eginez.

Uretan pasatuko ditugu ondo ixteko, eta, gero, olio berotan frijituko, 5 minutuz.

Oliotatik atera, eta paper xurgatzailea erabiliz lehortuko ditugu.

Teriyakiarekin eta gazi-gozoarekin lagunduta jango ditugu.