lehenengoak
Lehenik eta behin jarri arroza egosten, 45 min.
Moztu tofua zati karratutan eta jarri ozpin pixka batekin marinatzen. Tamaria ere gehitu diezaiokegu. Utzi 30 min. marinatzen.
Tipula eta azenarioa zati txikitan moztu eta ondo erregosi, kuia nahastu eta utzi 10 min. Saltsa bihurtu irin pixka batekin kuia eta barazkiak.
Tofua karamelizatu azukrearekin eta erre sopletearekin kolorea aldatu arte.
Abakandoa zuritu eta birrindu, gero arrozari erantsi eta dena ondo nahastu.
Azkenik platera muntatu. Kuia saltsa, arrroza eta tofua gainean. Belar jangarriekin eta eskarolarekin apaindu. Fruitu gorriak ere erabili.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa