lehenengoak
Gonbidatua: Jabier Agirre medikua.
NOLA EGIN?
- Kaneloi pasta xaflak egosi.
- Udarea tako txikietan zatitu eta lapiko batean egosi azukrea eta olio tanta batekin.
- Beste lapiko batean, esnea berotzen jarri.
- Odolkia zanpatu eta udare egosia gehitu.
- Gazta birrindua gehitu eta nahastu.
- Kaneloi pasta xaflak, udare eta odolki nahasketarekin bete.
- Labeko erretilua olioaz busti eta kaneloiak bertan jarri.
- Onddo olioa berotzen jarri lapiko batean eta irina gehitu.
- Esne beroa gehitu eta nahasten joan.
- Piperbeltza eta gatza gehitu eta nahastu.
- Kaneloien gainetik bexamela gehitu.
- Anakardoak birrindu eta bexamelaren gainetik bota.
- Labera sartu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa