lehenengoak
Gonbidatua: Vanessa Blazquez, dieta makrobiotikoetan jakituna.
NOLA EGIN?
Zereal pastela egiteko:
- Bezperan garagarra urarekin beratzen jarri.
- Garagarra eta artatxikia urarekin garbitu eta xukatu.
- Bi lapiko desberdinetan ura irakiten jarri (garagar eta artatxikia kantitateen bikoitza).
- Gatz puntua eman, zerealak gehitu eta egosi.
- Bi zerealak batu eta ondo nahastu.
Saltsa egiteko:
- Tahini txigortuari limoi zuku apur bat erantsi.
- Gatz puntua eman eta ura pixkanaka gehitzen eta nahasten joan.
Zereal pastela platerera zerbitzatu eta saltsa gainetik erantsi.
Entsalada egiteko:
- Letxuga eta errefautxoak txikitu.
- Lehenengoz, kuia haziak zartaginean txigortu eta entsaladari gehitu.
- Eta ondoren, txia haziak txigortu eta entsaladari gehitu.
- Tipula eta porru kimuak eta txukrut pixka bat erantsi.
- Gomasio koilarakada bat eta umebosi ozpina erantsi.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa