lehenengoak
Gonbidatua: Abel Barriola pilotaria.
NOLA EGIN?
- Ura irakiten jarri eta gatza gehitu.
- Hirugiharra eta barrengorriak zatitu.
- Lapiko batean olioa berotzen jarri eta hirugiharra bertan gorritu.
- Lapikotik hirugiharra kendu eta ondoren, barrengorriak bertan erregosi.
- Behin erregosita daudenean, hirugiharra gehitu eta dena nahastu.
- Ondoren esne-gaina gehitu eta irakinaldi bat eman.
- Arrautza gorringoak irabiatu esne-gain pixka bat erantsi.
- Pasta ur irakinean egosi.
- Pastari ura kendu eta karbonara saltsa gehitu.
- Gorringo irabiatuak gehitu eta piperrauts puntua eman.
- Parmesano gazta gainetik erantsi eta labean sartu 5 bat minutuz 180 gradutan.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa