Itxi

lehenengoak

lehenengoak

Lehenengoak

Onddo konfitatuak su motelean egindako arrautzekin
Onddo konfitatuak su motelean egindako arrautzekin
Osagaiak
  • --Onddoak
  • --Baserriko arrautzak
  • --Tipula
  • --Onddo-salda
  • --Gurina
  • --Ernamuinak
  • --Oliba-olio birjina
  • Egilea: Felix Belaunzaran
  • Jatetxea: Iriarte jatetxea
Prestaketa

Gonbidatuak: Mikel Belauzaran, Lesmesen txerrieko ardunadura eta Felix Belaunzaran, Iriarte jatetxekoa.

NOLA EGIN?

- Arrautzak su motelean egosi.

- Onddoa garbitu eta xerratu.

- Olio berotan onddoak konfitatu.

Onddo-salda egiteko:

- Tipula txikitu eta zartagin batean erregosten jarri.

- Onddoen esporak zartaginera gehitu.

- Eta ondoren, salda pixka bat.

- Azkenik, dena birrindu.

Platerera zerbitzatzea besterik ez da falta:

- Lehenik, onddo-salda jarri.

- Ondoren, onddo konfitatuak.

- Eta azkenik, arrautza

- Gatz puntua eman, eta errezeta prest!