lehenengoak
Gonbidatuak: Mikel Belauzaran, Lesmesen txerrieko ardunadura eta Felix Belaunzaran, Iriarte jatetxekoa.
NOLA EGIN?
- Arrautzak su motelean egosi.
- Onddoa garbitu eta xerratu.
- Olio berotan onddoak konfitatu.
Onddo-salda egiteko:
- Tipula txikitu eta zartagin batean erregosten jarri.
- Onddoen esporak zartaginera gehitu.
- Eta ondoren, salda pixka bat.
- Azkenik, dena birrindu.
Platerera zerbitzatzea besterik ez da falta:
- Lehenik, onddo-salda jarri.
- Ondoren, onddo konfitatuak.
- Eta azkenik, arrautza
- Gatz puntua eman, eta errezeta prest!
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa