lehenengoak
Gonbidatua: Iñaki Perurena, kirolari eta aktorea
NOLA EGIN?
- Ogi lehorra txikitu.
- Txistorra zatitu eta zartagin batean frijitu.
- Txerri-gantza zartagin batean desegin eta ogi zatiak gehitu.
- Ezpeletako pipermin hautsa bota.
- Eta oliba-olioa pixka bat erantsi.
- Katilu baten gainean plastikozko elastikoa jarri eta arrautza gordinik gaineratu.
- Ondoren, txistorra zati pare gehitu, gatz puntua eman eta itxi.
- Ur berotan sartu eta sei minutuz egosi.
- Patata purea mikrouhin labean epeldu.
- Platerera zerbitzatzea besterik ez da falta; lehenengoz, patata purea jarri; ondoren, ogi zatiak eta azkenekoz, poltsetatik arrautza eta txistorra zatiak atera eta platerean jarri.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa