lehenengoak
NOLA EGIN?
- Bruselako azatxoak garbitu.
- Ura irakiten jarri gatz apur batekin eta Bruselako azatxoak bertan egosi.
- Gurina urtzen jarri.
- Tipula zatitu eta gurinarekin erregosten jarri.
- Azenarioa zuritu, zatitu eta tipularekin batera pixka bat erregosi. Gorritu gabe.
- Irina gehitu eta landu.
- Intxaur muskatua gaineratu.
- Esnea berotzen jarri eta bero dagoenean, pixkanaka tipula eta azenarioari gehitzen joan.
- Ordu erdiz irakiten utzi.
- Bestetik, Bruselako azatxoak atera eta ura kendu.
- Zartagin batean berotu eta gurina gehitu.
- Salsa iragazi eta gazta birrindua gehitu.
- Bruselako azatxoei Mornay saltsa gaineratu eta labera sartu.
- Labean gratinatu 5-10 minutuz.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa