lehenengoak
Gonbidatua: Markel Alberdi igerilaria
NOLA EGIN?
- Arto irina, gluten gabeko irina eta azukrea nahastu.
- Ondoren, legami hautsa eta kanela gehitu.
- Eta azkenik, intxaur muskatua, mahaspasak eta intxaurrak gehitu.
- Bestetik, bananak zuritu eta xehatu.
- Bananari olioa bota eta ondo nahastu. Eta ondoren, esnea gehitu.
- Dena elkartu eta nahastu egingo dugu.
- Azkenik, arrautza pare bat irabiatu eta beste guztiarekin batu.
- Moldea gurin eta irinarekin igurtzi.
- Ogi masa moldean jarri eta labera sartu 45 minutuz 180º gradutan.
- Labetik atera eta 10 minutuz hozten utzi.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa