lehenengoak
Gonbidatua: Abraham Olano txirrindulari ohia.
NOLA EGIN?
Babarrunak:
- Babarrunak eta belarria, ereinotz hostoarekin batera, lapiko azkarrean egosten jarri 15 minutuz.
- Bitartean, tipula eta baratxuria zatitu eta sueztitzen jarri.
- Azenarioa eta porrua xehe-xehe ebaki eta tipula eta baratxuriari gehitu.
- Tomatea birrindu eta barazkiekin batera erregosi.
- Behin babarrunak egosita daudela, gelditzen den salda eta ereinotz hostoa kendu.
- Ondoren, babarrunak barazkiekin nahastu eta babarrunen salda gehitu.
- Piperminaz ondu.
- Txerri belarria moztu eta babarrunei erantsi.
Aza purea:
- Patatak laukietan zatitu eta aza-hostoak ebaki eta biak batera egosten jarri 20 minutuz.
- Baratxuria oliotan frijitu eta, olioarekin batera, egositako azalore eta patatei gehitu eta dena birrindu.
- Gatza eta piperrautsaz bakoitzaren gustura ondu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa