Itxi

lehenengoak

lehenengoak

Lehenengoak

Sasoiko barazkien lasagna
Sasoiko barazkien lasagna
Osagaiak
  • Lasagna orea egiteko:
  • -Irin integrala
  • -oliba-olioa
  • -Ura
  • -Gatza
  • -Tipuleta
  • -Berakatza
  • -Tomatea
  • -Ilarrak
  • -Onddoak
  • -Gazta
  • -Bexamela
Prestaketa

GONBIDATUAK:

Izaskun Urbaneta eta Ainara Baguer pasta biologiko ekoizleak.

NOLA EGIN:

-Orea etxean egin nahi izanez gero, gari-irin integrala eta gatza nahastu. Osagaiak mahai gainean pilatu, oliba-olio pixka bat bota eta gutxinaka, ura gehitzen joan.

-Orea eginda dagoenean, arrabolarekin luzatu eta lasagna xaflak egin.

-Tipuleta eta berakatza txikitu eta lapikoan erregosi. Eginda dagoenean, tomate saltsa naturala gehitu.

-Zartagi batean, oliba-olio pixka bat bota eta ilarrak eta onddoak bertan salteatu.

-Bexamela egiteko, gurina hurtu eta esnea eta irina gehitzen joan.

-Laberako erretilu batean, lasagna osatzeko geruzak egin osagai guztiekin. Azken geruzan, bexamela eta gazta gehitu.

-Lasagna labean egin, 200ºra, 20 bat minutuz.