lehenengoak
GONBIDATUAK:
Izaskun Urbaneta eta Ainara Baguer pasta biologiko ekoizeak.
NOLA EGIN:
-Pasta etxean egin nahi izanez gero, gari-irin biologikoa eta gatza nahastu. Bi osagaiak mahai gainean jarri, multzo bat egin eta erdian, arrautza edo ura bota. Eskuekin ondo nahastu ore bat lortu arte eta pausatzen utzi.
-Ura irakiten jarri, gatz pixka bat bota eta tallarinak bertan egosi 10 bat minutuz.
-Berakatza eta pipermina zartagian frijitu.
-Antxoak xukatu eta zartagira bota, berakatza eta piperminarekin egiten utzi.
-Tallarinak eginda daudenean, iragazi eta zartagira bota. Osagai guztiak batera sueztitu. Nahi izanez gero, oregano pixka batekin ondu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa