lehenengoak
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 3-5 euro
Kaloriak: 120 Kcal
GONBIDATUAK:
Mikel Pagadi eta Zuhaitz Gurrutxaga, 'Herri txiki Infernu Handi' saioko aurkezleak.
NOLA EGIN:
-Oilaskoa eskuekin zatitu.
-Gari-zainzuriak ebaki eta berakatz txikituarekin zartagin batean salteatu. Atera, eta nahi izanez gero, cherry tomateak ere zartagin berean salteatu salteatu, erditik ebakita.
-Koloretako urazak platerean jarri eta gainean oilaskoa, gari-zainzuriak, tomateak eta artoa bota. Ahuntz gazta laukitan zatitu eta su bizian pixka bat salteatu ondoren, entsaladara gehitu.
-Olioa, Modena ozpinarekin eta gatzarekin ozpin-olioa prestatu eta gure entsalada ondu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa