lehenengoak
GONBIDATUA:
Maitane Segurola blogaria
NOLA EGIN:
-Zartagin batean, olio zorrotada bat bota. Berakatza txikitu, zartagira bota eta gorritzen utzi. Behin gorrituta, txirlak bota eta ireki arte suestitzen utzi.
-Txirlak ireki direnean, zartagitik atera. Zartagian gelditutako berakatz gorritua eta txirlaren saltsari perrexil txikitua gehitu.
-Lapiko batean, ura irakiten jarri.
-Berakatz eta perrexil salteatuari arroza gehitu, zaporea har dadin. Pare bat minutuz ondo nahastu. Nahi izanez gero, arrain salda gehitu.
-Aurrekoari, irakiten dagoen ura gehitu eta tapa jarri. Egosten utzi, 10 bat minutuz. Gero, txirlak gehitu eta, beste bost minutuz, egosten utzi.
-13 minutuak pasatu direnean, lapikoa sutatik kendu eta pausatzen utzi.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa