lehenengoak
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 5-7 euro
Kaloriak: 250
GONBIDATUA:
Mikel Troitiño
NOLA EGIN:
-Izokina eta otarrainxkak laukitxotan zatitu.
-Limoiei zukua atera eta izokin eta otarrainxka zatiei gainetik bota. Pare bat orduz hozkailuan utzi.
-Tipulina, luzokerra eta pipermorroa laukitxoetan zatitu eta izokin eta otarrainxka zatiekin nahastu.
-Koko esnea, tabaskoa, gatza eta piperbeltza bota eta dena ondo nahastu.
-Hozkailuan beste pare bat orduz sartu eta perrexil xehetuarekin apaindu. Oliba-olio zorrotada bat bota eta hotz-hotz zerbitzatu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa