lehenengoak
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 4-6 euro
Kaloriak: Erraza
GONBIDATUA:
Ibon Oregi
NOLA EGIN:
- Lapiko batean kino oliba olioarekin puxka bat erregosi eta salda beroa gehitu. Estali eta 20 minutu egiten utzi.
- Zartagin bat sutan jarri oliba olio pixka batekin eta azenarioa laukitxotan zatituta bota. Erregosten hastean, porrua eta brokolia gehitu eta sueztitzen utzi. Barazkiak erdi eginda daudenean, perretxikoak bota eta utzi dena egiten.
- Kinoa eginda dagoenean, intxaurrak eta barazkiak bota Ondo nahastu dena eta kontserbako hegaluze zati batzuekin lagunduta zerbitzatu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa