Itxi

lehenengoak

lehenengoak

Lehenengoak

Kinoa barazkiekin, perretxikoekin eta hegaluzearekin
Kinoa barazkiekin, perretxikoekin eta hegaluzearekin
Osagaiak
  • - Kinoa, 200g
  • - Salda, 500
  • - Porru bat
  • - Azenario bat
  • - Brokolia, 200g
  • - Perretxikoak, 200g
  • - Intxaurrak, 50g
  • - Hegaluzea kontserban
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 4-6 euro

Kaloriak: Erraza

GONBIDATUA:

Ibon Oregi

NOLA EGIN:

- Lapiko batean kino oliba olioarekin puxka bat erregosi eta salda beroa gehitu. Estali eta 20 minutu egiten utzi.

- Zartagin bat sutan jarri oliba olio pixka batekin eta azenarioa laukitxotan zatituta bota. Erregosten hastean, porrua eta brokolia gehitu eta sueztitzen utzi. Barazkiak erdi eginda daudenean, perretxikoak bota eta utzi dena egiten.

- Kinoa eginda dagoenean, intxaurrak eta barazkiak bota Ondo nahastu dena eta kontserbako hegaluze zati batzuekin lagunduta zerbitzatu.