Itxi

lehenengoak

lehenengoak

Lehenengoak

Gazpatxo berdea
Gazpatxo berdea
Osagaiak
  • Uraza, 100 g
  • - Kuiatxoa, 100 g
  • - 2 luzoker
  • - Piper berde bat
  • - Tipulin erdi bat
  • - Berakatz ale bat
  • - Ogi mamia, 100 g
  • - Oliba olioa, 60 g
  • - Ozpina, 15 g
  • - Gatza
Prestaketa

Zailtasuna: Erraza

Kostua: 0.8-1.5 euro

Kaloriak: 199 kcal

GONBIDATUA:

Silvana Huegun

NOLA EGIN:

- Ogi mamia beratzen jarri ur oso hotzean

- Nahastu gainerako osagai guztiak irabiagailuan, gehitu ogi mamia eta ondo birrindu.

- Gehitu oliba olioa, gatza eta ozpina eta hozkailuan sartu. Oso hotz zerbitzatuko dugu.