lehenengoak
Zailtasuna: Erreza
Kostua: 2-5 euro
Kaloriak: 135 kcal
GONBIDATUA:
Kepa Agirregoikoa
NOLA EGIN:
- Zartagin batean oliba olioa jarri. Bertara, zainzuriak zatituta gehitu. Gainzuri zuriak garbitu eta zati txikitan moztu eta gehitu.
- Orburuak ongi garbitu eta zati txikitan moztu. Ondoren, zartaginera gehitu. Berakatz freskoa ere zatitu eta gehitu.
- Ura irakiten jarri eta bertan ziazerbak gehitu.
- Dena ongi salteatuta dagoenean, ziazerbak gehitu salteatuari eta ongi nahastu.
- Platerean tomate saltsa jarri eta ondoren salteatua.
- Azkenik, gazta zatitxoak gehitu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa