lehenengoak
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 1.5-3 euro
Kaloriak: 460 kcal
GONBIDATUA:
Aritz Urdanpilleta
NOLA EGIN:
- Lapiko batean, ura irakiten jarriko dugu gatzarekin, eta pasta egosiko dugu bertan 8 bat minutuz.
- Moztu tipulina eta berakatza txiki-txiki, eta sueztitzen jarri oiba olio pixka batekin.
- Tipulina eginda dagoenean, gehitu kuia bertara laukitxotan moztuta, eta utzi beste 5 minutuz dena sueztitzen. Gehitu intxaurraketa mahaspasak, eta sutatik atera.
- Ondo xukatu pasa eta nahastu barazkiekin. Gazta parmesanoarekin batera zerbitzatuko dugu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa