lehenengoak
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 3-7 euro
Kaloriak: 145 kcal
GONBIDATUA:
Ane Miren
NOLA EGIN:
- Batata zuritu eta zerratu. Ondoren, egozten jarri 5 minutu eta gero labean sartu beste bost minutu, goitik oliba olioarekin bustita.
- tipula ebaki eta sueztitzen jarri. Perretxikoak zatitu eta tipularekin nahastu. Erdi eginda daudela, ardo zuria bota eta gatz pixka bat gehitu.
- Batata eginda dagoenean, muntatu. Lehenbizi, batata xerra bat, gero perretxikoak eta horrela nahi dugun neurria lortu arte.
- Refritua egiteko: oliotan, perrexila eta baratxuria gorritzen jarri. Sutik kentzean, kanela gehitu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa