lehenengoak
Zailtasuna: Normala
Kostua: 4-7 euro
Kaloriak: 398 Kcal
GONBIDATUA:
Luis Mari Tello
NOLA EGIN:
- Lapiko batean tipula txikitua onddo sueztitu. Gorritzen hasitakoan, ilarrak eta onddoen enborrak gehitu. Ondo erregosi dena eta salda bota. Utzi bost minutu egosten.
- Ondo birrindu eta krema eragazi. Gorde.
- Zartagin batean su bizian gibel xerra egin, gatzarekin eta piperbeltzarekin onduta (Zartagina olio gabe egon behar da eta buelta eta buelta egiten da). Atera eta sukaldeko paperarekin ondo lehortu, gehiegizko koipea kentzeko.
- Plater sakon batean, onddo dadotxoak eta ahate gibela jarri. Krema gainetik bota eta bukatzeko, urdaiazpikoa bota gainetik.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa