Itxi

lehenengoak

lehenengoak

Lehenengoak

Steak tartarra
Steak tartarra
Osagaiak
  • - Behi okela ona, 300g (azpizuna edo goi solomoa)
  • - Moztaza, 10g
  • - Tipula, 30g
  • - Kaparrondoak ozpinetan, 10g
  • - Arrautza gorringoa, 40g
  • - Oliba olioa, 50g
  • - Perrins saltsa
  • - Tabasko saltsa
  • - Gazta
  • - Piperbeltza
Prestaketa

- Zailtasuna: Erraza

- Kostua: 4-7 euro

- Kaloriak: 276 kcal

GONBIDATUA:

Imanol Agirre

NOLA EGIN:

- Okela pusketa txikitan zatitu eta katilu batera bota.

- Beste osagai guztiak gehitu, arrautza gorringoa izan ezik eta sardexka batekin ondo nahastu.

- Gorringoa gehitu eta ongi nahastu. Hozkailura sartu 15 bat minutu.

- Oso hotza zerbitzatu, entsalada batekin lagunduta.