lehenengoak
Zailtasuna: Erreza
Kostua: 2-4 euro
Kaloriak: 215 kcal
GONBIDATUA:
Aritz Urdanpilleta
NOLA EGIN:
- Jarri kuskusa erretilu batean eta ura botako diogu irakiten. Eragin eta utzi minutu batzuk kuskusa bigundu arte.
- Tomateak eta luzokerra zuritu eta dadotan zatitu. Gehitu tipulina ongi txikituta eta intxaurrak pusketatan.
- Txikitu mendafina xehe-xehe eta ozpin-olio bat egin limoiarekin eta olioarekin. Gehitu guztia aurreko barazkiei eta ongi nahastu.
- Nahastu kuskusa eta barazki olio-ozpina eta sartu hozkailura 5-6 ordu. Hotza dagoenean, atera mahaira.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa