lehenengoak
Zailtasuna: Erraza
Kostua: 0,40-2 euro
Kaloriak: 260 kcal
NOLA EGIN:
- Tipula moztu, eta sueztitzen jarri oliotan.
- Patatak moztu, eta gehitu tipulari.
- Eginda daudenean, atera oliotik eta arrautza irabiatuekin nahastu.
- Jarri zartagin batean olio pixka bat berotzen, eta bota bertara tortilla nahaste horren hiru laurdenak. Utzi pixka bat egiten, eta atera plater batera.
- Jarri zartagina berriro sutan, eta bota bertara tortillaren gainerako laurdena. Sutan dagoela, laurden hori gazta eta York urdaiazpikoarekin estali, eta gero gainean, platerean geneukan tortilla jarri. Utzi egiten, eta atera.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa