lehenengoak
-Zailtasuna: Erreza
-Kostua: 0,8-2 euro
-Kaloriak: 180 kcal
NOLA EGIN:
- Luzokerra zuritu, dadotan zatitu eta gatz pixka bat bota gainetik.Gorde.
- Tomateak zuritu, haziak kendu eta datotan zatitu. Katilu batean sartu eta gehitu olioa, gatza eta piperbeltz pixka bat. Gorde.
- Birrindu gaztanbera eta gehitu albaka txiki-txiki eginda eta piperbeltza.
- Luzokerrari tipulina txikituta gehitu eta oliba olioa bota gainetik. Ondo nahastu.
- Uztai borobil bat hartu eta entsalada montatu barruan. Tomate geruza bat lehenengo, gero luzoker geruza eta gaztanbera geruza batekin bukatu. Albaka hosto batekin apaindu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa