lehenengoak
-Zailtasuna: Normala
-Kostua: 4-6 euro
-Kaloriak: 560 kcal
GONBIDATUA:
Javier Agirre
NOLA EGIN:
-Muskuiluak egosi, eta arraina dado lodietan moztu. Barazkiak ere dadoetan moztu.
-Jarri baratxuriak lapiko batean sutan, olioarekin. Dantzan hasten direnean, baratxuria eta arroza gehitu, eta ongi nahastu. Bota bertara muskuiluak egosteko ibili dugun ura (300 ml) eta perrexila. Utzi egiten.
-Sartu brotxetetan arrain eta barazki dadoak txandaka, koloreak nahastuz. Gatza eta olioa bota gainetik, eta labean sartu gorengo tenperaturan.
- Eginda daudenean, platerean aurkeztu, arrozarekin lagunduta.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa