lehenengoak
- Zailtasuna: Normala
- Kostua: 3-5 euro
- Kaloriak: 210 kcalç
GONBIDATUA:
Kattalin Arzallus
NOLA EGIN:
Arrain hezurrekin fumeta edo salda egin
Jarri barazkiak sueztitzen.
Barazkiak eginda daudenean, gehitu bertara ganba osoak eta flanbeatu brandy-arekin. Sua itzaltzen denean, gehitu irin pixkat eta busti fumetarekin. Tomate saltsa gehitu eta utzi 15-20 minutu irakiten.
Birrindu eta iragazi zopa. Jarri berriro irakiten.
Irakiten hasten denean, gehitu txirlak, ganba zurituak, legatza moztuta eta arrautzak txikituta.
Utzi dena 5 minutu irakiten, eta zerbitzatu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa