lehenengoak
- Zailtasuna: Erraza
- Kostua: 1,2-5 euro
- Kaloriak: 290 kcal
GONBIDATUA:
Silvana Huegun dietista
NOLA EGIN:
Moztu porruak, azenarioak eta apioa, eta sueztitzen jarri ontzi batean belar txortarekin batera.
Gehitu patatak moztuta, eta bota ura irakiten,
Bost minutu pasa ondoren, gehitu ilarrak eta lekak. Utzi irakiten goxo-goxo
Sartu mortero batean albahaka eta baratxuri atalak, eta ongi birrindu.
Gehitu 50 g oliba olio, eta ongi birrindu berriro, pasta astun bat lortu arte. Gehitu gainerako olioa poliki-poliki.
Gehitu tofua, eta ongi nahastu dena.
Atera belarrak zopatik, eta gehitu pestoa. Zerbitzatu
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa