lehenengoak
Hasteko, bakailao zatia zuritu eta lapikoan uraz estali. Irakin, xukatu eta hozten utzi.
Pil-pil maionesa egiteko, oliba-olioa eta baratxuri txikitua lapikoan jarri eta sueztitu. Gero, bakailao azalak eta esnea gaineratu eta ondo nahasi. Saltsa ehundura lortzen duenean, birrindu eta epeltzen utzi.
Patata garbitu eta azalarekin lapikoan jarri, gatz pixka bat eta ozpin pixka batekin. Egosi eta eginda dagoenean, xerratu.
Tomatea garbitu eta xerretan ebaki. Uraza garbitu eta xukatu eta oliba-olioa, gatza eta modena-ozpinarekin gozatu.
Platerean molde biribila jarri eta osagaiekin geruza ezberdinak sortu. Uraza ondoan jarri eta, azkenik, pil-pil maionesa gainetik bota eta mitxoleta haziekin apaindu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa