lehenengoak
Hasteko, fideua zartaginean jarri eta oliotan gorritu.
Otarrain txikiak olio zorrotada batekin zartaginean salteatu eta muskuiluak lurrunetan zabaltzen utzi.
Tipula eta piper berdea txikitu eta fideua gorrituari gehitu. Txibi txikia zati txikietan zebaki eta aurrekoari gehitu.
Tomatea birrindu eta aurrekoari gehitu. Dena ondo nahasi eta arrain-salda gainetik bota.
Otarrainxkak eta muskuiluak bertara sartu eta fideua osoa laberatu.
Aliolia:
Baratxuria, egindako mahonesa eta esnea batidorarekin birrindu. Batidoraren edukiontzitik atera eta ontzi batean jarri.
Fideua labetik atera, platerean aurkeztu, gainetik perrexil pixka bat bota eta alioli ontzia aldamenean jarri.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa