Itxi

lehenengoak

lehenengoak

Lehenengoak

Zigala isatsak, txangurru ravioliak eta erremolatxa emultsioa
Zigala isatsak, txangurru ravioliak eta erremolatxa emultsioa
Osagaiak
  • Zigala-isatsak, 3
  • Ravioliak
  • Txinatar pasta, 4 orri
  • Txangurrua, 200 g
  • Tipulatxa
  • Porrua
  • Tomate-saltsa
  • Cognaca
  • Gurina
  • Ongi birrindua
  • Martorria
  • Erremolatxa-emultsioa
  • Erremolatxa egosia, 300 g
  • Oliba-olioa
  • Jerez ozpina
Prestaketa

Bildu txangurru koilarakada bat txinatar pastaren orri bakoitzean, busti ongi pastaren ertzak, ongi lotuta geratzeko. Frijitu oliotan eta gorde.

Thermomix batean, txikitu ongi erremolatxa, gehitu ozpin pixka bat eta emultsionatu olioaren laguntzaz.

Markatu isatsak plantxan; lehenik, bizkarraldea.