lehenengoak
Hasteko, oliba-oliotan, 2 tipula xehatuak frijitu behar dira, 4 baratxuri-alerekin batera. Gainetik, gatza bota behar zaio. Gero, ezkaia bota, norberak nahi adina. Kolorea hartzen duenean, Vermouth basokada bat bota behar da. Dena, su txikian berotu. Denbora apur bat pasa ostean, urez estali eta 15 minutuan egosi behar da. Jarraian, irabiagailuarekin nahasi, eta iragazki txinatarretik pasatu. Bitartean, ahate-errotak frijitu, eta zopatara gehitu.
Zerbitzatzeko garaian, bol batean edo plater polit batean jarri behar dira osagai guztiak. Zopa, ahate-errotak, Baztango gasna xehatua jarri, eta apaingarri gisa, arrautza txiki bat (galeperrarena).
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa