lehenengoak
Olatak. Jarri osagai guztiak irabiatzeko edalontzi batean, eta nahastu dena, fin-fina geratu arte. Sartu hozkailuan pixka batean. Hartu zartagin txiki bat eta igurtzi gurinez. Ondoren, bota ore pixka bat, eta alde batetik egiten denean, eman buelta.
Betegarria. Txikitu onddoak, eta bota lapiko batera, olio zurrusta batekin. Jarri sutan, harik eta bigundu arte. Txikitu porrua, piper berdea eta tipula fin-fin, eta jarri biguntzen, beste lapiko batean. Dena bigundutakoan, nahastu eta bota zuritutako ganbak. Egosi guztia. Beste lapiko batean, egin bexamela esnearekin, gurinarekin eta irinarekin, aurrez egindako onddo-nahasketari gehitzeko.
Platera muntatzeko. Bete olata bat betegarriarekin
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa