lehenengoak
Bakailaoa su eztitan bigunduko dugu, gelatina atera dezan. Sutatik kendu eta epeltzen denean, xaflak atera eta aparte utziko ditugu. Olio eta gelatinarekin pil-pila egingo dugu; metalezko iragaztontzi bat erabiliko dugu horretarako.
Barrengorriak oso fin zatitu eta olio pixka batekin sueztituko ditugu. Hozten utzi, xukatu eta txangurru eta maionesarekin nahastuko ditugu, masa homogeno bat lortu arte.
Ozpin-olio ilustratuari txangurru mami pixka bat gehituko diogu.
Aurkezteko, platerean uztai bat jarriko dugu. Hasteko, lau patata zati jarriko ditugu, gero piper errea, ondoren txangurru eta barrengorri masa, eta amaitzeko bakailao xaflak pil-pilarekin estalita. Ingurua uraza orri, tomate eta arrabekin apainduko dugu. Ozpin-olioa bota, uztaia kendu eta listo.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa