Itxi

Bigarrenak

Bigarrenak

Bigarrenak

Tendona
Tendona
Osagaiak
  • Otarrainxkak, 4 ale
  • AlberJinia erdi bat
  • Kuiatxo erdi bat
  • Pipermorro erdi bat
  • Tenpura orea egiteko:
  • Arrautza bat
  • Irina, 65 g
  • Ura, 65 g
  • Ekilore olioa frijitzeko
  • Saltsa egiteko:
  • Katsuobushi (atun lehorra) eskukada bat
  • Soja saltsa, 100 g
  • Mirin ardoa, 100 g
  • Kainaberako azukrea, 2 koilarakada
  • Konbu alga zati bat (4x4 cm)
  • Ura, 400 g
  • Arroza egiteko:
  • Arroza, 150 g
  • Ura, 215 g
  • Gatz pixka bat
Prestaketa

Jarri Maria bainuan txokolatea eta koko olioa eta urtu eta nahasi dena. Lortutakoa madalena paper batzuen oinarrian jarri eta izozkailuan sartu minutu batzuez pixka bat gogortu dadin. Atera eta txokolate gainean koilarakada txiki bat kakahuete krema eta kakahuete bat jarri eta estali dena gainerako txokolate urtuarekin. Sartu beste 15 bat minutu izozkailura eta prest dago.