Bigarrenak
GONBIDATUA:
Igor Lopez
NOLA EGIN:
Hasteko, tipulak, azenaroak eta porrua xerratan ahalik eta finen txikituko ditugu.
Bitartean, gatza eta piperbeltza botako dizkiogu txerri masailei, eta ondoren irina ere botako diegu. Txerri masailak hartu eta lapiko batera botako ditugu gorritzeko. Gorrituta daudenean, aterako ditugu. Orain txikitutako barazkien txanda da; hartu eta lapiko batean erregosiko ditugu. Ezkaia eta erromeroa ere botako ditugu zaporea emateko.
Barazkiak ondo erregosita daudela uste dugunean, txerri masailak botako ditugu lapikora, barazkiekin batera. Ardoa eta marmelada ere gehituko ditugu. Salda gehitu eta estaliko dugu, tapa jarriz. Lurruntzen hastean aterako ditugu.
Papillotea egiteko, azalorea eta brokolia hartuko ditugu. Aluminio paperaren gainean jarri eta gatza gehituko diegu. Behin hori eginda, aluminio papera hartu eta itxiko dugu, bazkariak barruan utziz. Labean sartuko dugu poltsa bakoitza.
Amaitzeko, barruko poltsatik barazkiak eta txerri masailekin akonpainatuta jarriko ditugu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa