Bigarrenak
Gonbidatua: Aimar Irigoien harrijasotzailea
NOLA EGIN?
-Baratxuria zerratu eta konfitatu
-Piperrak xerratu eta, zartaginean, sutan jarri
-Tipula zatitu
-Gatza bota piperrei eta tipulari
-Tipulak bota zartaginera
-Minutu gutxi barru, piperrak bota zartaginera
-Baratxuriak atera, eta gorde
-Bakailao-zatiak, beste zartagin batean, sutan jarri, olioarekin
-Pikillo-piperrei buelta eman
-Tipula eta bakailoa apurtu
-Pil-pil saltsa egin
-Manga bete, piperrak betetzeko
-Piper beteak labera sartu (12 minutu)
NOLA AURKEZTU?
Labetik ateratako piper-beteak platerean jarri, pil-pil saltsarekin. Gainetik, perrexil pixka bat jarri eta mahaira! Goza itzazu piperrak, bakailaoz beteta!
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa