Bigarrenak
Gonbidatuak: Kristina Askarai eta Imanol Estanga (Intzattuntturre KB)
NOLA EGIN?
- Artobeltza egosten jarri. Artobeltzaren kantitatearen bikoitza gehitu urarena.
- Tomateari barruko mamia atera.
- Azenarioa zatitu eta zartagin batean gorritu.
- Kuiatxoa zatitu eta azenarioarekin batera gorritu.
- Tomate mamia zatitu eta zartaginean erregosi.
- Olibak zatitu eta zartaginera gehitu.
- Mahaspasak ere zartaginera gehitu eta erregosi.
- Artobeltz egosia barazkiei gehitu eta dena ondo nahastu.
- Piperbeltz puntua eman.
- Tomateak artobeltz eta barazki nahasketarekin bete.
- Arbendol birrindua eta olio ketua gainetik bota.
- Eta labera sartu 15 minutuz.
- Oliba beltzak olioarekin batera birrindu eta gainetik bota.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa