Bigarrenak
Gonbidatua: Kepa Freire, Keia enpresako sortzailea
NOLA EGIN?
- Izokin freskoa txikitu.
- Izokin ketua takoetan zatitu.
- Bi izokin zatiak ontzi batean batu.
- Ozpinetako pepinoak eta kaparrondoak zatitu
- Gari-zainzuriak egosten jarri.
- Ezamihilua eta perrexila txikitu eta pepino eta kaparrondoarekin nahastu.
- Gorringoa zuringotik banandu eta pepino eta kaparrondoarekin nahastu.
- Tipulina txikitu.
- Soja saltsa, xerez ozpina, eta ziapea gehitu eta dena ondo nahastu.
- Arrautza gorringo erdia zatitu eta gehitu.
- Izokin zatiak nahasketari gehitu eta dena ondo nahastu.
- Gari-zainzuriak erditik zatitu eta zartagin batean erregosi.
- Tartar nahasketa platerera zerbitzatu eta Vichyssoise kremarekin apaindu.
- Amaitzeko, gari-zainzuri erregosiekin apaindu.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa