Bigarrenak
Gonbidatua: Montxo Blanco, Urdazubiko Montxo jatetxekoa.
NOLA EGIN?
- Hiru orburua zuritu eta egosten jarri.
- Oliba olioa zartagin batean berotzen jarri.
- Labea piztu 200 gradutan.
- Zapoari hezurra kendu eta xerrak atera.
- Zapoari gatza eta irina bota.
- Zartagin beroan gorritu.
- Patata zuritu eta xerra finetan zatitu.
- Tipula zuritu eta xehatu.
- Labeko erretilu batean patatak eta tipula jarri.
- Oliba olioa eta ur pittin bat gaineratu.
- Eta gatz puntua eman.
- Zapoa erretiluan jarri, patata eta tipulen gainetik.
- Labera sartu 5-10 minutuz.
- Ondoren, erretilua labetik atera, zapoa atera eta patata eta tipulak berriro ere labean sartu.
- Zigalak zuritu eta zartagin batean gorritu.
- Patata eta tipula labetik atera.
- Baratxuriak xehatu eta zartaginean gorritu ozpin pixka batekin.
- Zapoaren salda gehitu.
- Amaitzeko, platerera zerbitzatu eta gainetik baratxuriak bota.
© EITB - 2024 - Pribatutasun Ataria - Lege Oharra - Cookien erabilera - Cookien konfigurazioa - Gardentasuna - Kontaktua - Web mapa